ا
-
احمدی، جعفر
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
اسدی، محمود
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
اسدی قارنه، حسینعلی
بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
اصغری، محمدرضا
تأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
-
اکبری، جواد
بررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
امیری، جعفر
تاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
ب
-
باباخانی، بابک
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
برین، محسن
تاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
بهرامی، سعید
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
پ
-
پاک کیش، زهرا
بررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
پیر خضری، محی الدین
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
ت
-
تراب احمدی، صابر
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
تقی زاده، امیر عباس
برآورد اجزاء واریانس و وراثتپذیری برخی ژنوتیپهای گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
توفیقی، زهرا
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
ج
-
جباری، میترا
مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
جعفری، اعظم
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
جوادی مجدد، داوود
برآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
ح
-
حاج نجاری، حسن
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
حاجی وند، شکراله
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
خ
-
خالدیان، محمدرضا
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
خوشحال سرمست، مصطفی
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
د
-
دلفانی، کتایون
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
دهدار، بهرام
ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
ر
-
رئیسی، طاهره
برآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
رئیسی، طاهره
معرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
رازقی جدید، رقیه
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
ربیعی، ولی
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
ربیعی، ولی
تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
رحمن زاده ایشکه، شیرین
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
رحیمی، وحید
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
رضوی، فرهنگ
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
ز
-
زین العابدینی، مهرشاد
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
س
-
سعادتمند، سارا
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
سلیمانی، علی
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ش
-
شاهنظری، سمیه
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
شریفانی، مهدی
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
شریفانی، مهدی
مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
شکری، غفار
تاثیر محلولپاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
شکوهیان، علی اکبر
بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
شهابی، علی اصغر
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
شیرزاد، حبیب
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
شیری، محمد علی
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
ص
-
صالحی ساردویی، علی
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
صدری، حمیده
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
ع
-
عابدی، بهرام
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
عابدی قشلاقی، ابراهیم
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
عابدی قشلاقی، ابراهیم
برآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
عبادی، علی
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
عبدوسی، وحید
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
عدولی، بابک
اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
عزیزی یگانه، مهسا
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
غ
-
غلام نژاد، جلال
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
ف
-
فتاحی، محمد
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
فتاحی مقدم، جواد
معرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
فتحی، مجتبی
اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
فتوحی، رضا
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
فرخزاد، علیرضا
تأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
-
فرزام، ابراهیم
برآوردی از تشکیل میوههای بدشکل در تاکستانهای کیویفروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
فروزنده، الهام
بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیتهای سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
فلاحی، اسماعیل
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
فهیم، سمیه
ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
ق
-
قاسم نژاد، محمود
بررسی پاسخهای فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
قاسم نژاد، محمود
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
قرشی، ام البنین
بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
قلی یان، احمد
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
قنبری، علیرضا
ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
قوستا، یوبرت
بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
ک
-
کاظمی، نوشین
ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
کامران فر، جواد
اثر محلولپاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگیهای هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
کیااشکوریان، معصومه
معرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
کیوافر، سعیده
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
گ
-
گلعین، بهروز
تأثیر محلولپاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
-
گل محمدی، مرتضی
معرفی رقم جدید لایمترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
گوهری، غلامرضا
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
م
-
محب الدینی، مهدی
بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفهدهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
محمدرضاخانی، سهیلا
بررسی اثر محلولپاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
محمدی، شهرام
تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
محمدی، ناصر
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
موسوی، امیر
اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
ن
-
ناصرآبادی، وحید
کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
-
نصر، فهیمه
تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگیهای کیفی و آنتیاکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
نوروزی، اسلام
ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگینشهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
و
-
واعظی هریس، ساوه
تأثیر کاربرد ژل آلوئهورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
ی
-
یامچی، احد
مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
-
یوسفی، زهرا
تاثیر هرس بر شاخصهای فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژنهای دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد