نمایه نویسندگان

ا

  • احمدی، جعفر برآورد اجزاء واریانس و وراثت‌پذیری برخی ژنوتیپ‌های گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • اسدی، محمود تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • اسدی قارنه، حسینعلی بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • اصغری، محمدرضا تأثیر کاربرد ژل آلوئه‌ورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
  • اکبری، جواد بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • امیری، جعفر تاثیر محلول‌پاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]

ب

  • باباخانی، بابک تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • برین، محسن تاثیر محلول‌پاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • بهرامی، سعید اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]

پ

  • پاک کیش، زهرا بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • پیر خضری، محی الدین برآورد اجزاء واریانس و وراثت‌پذیری برخی ژنوتیپ‌های گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]

ت

  • تراب احمدی، صابر اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • تقی زاده، امیر عباس برآورد اجزاء واریانس و وراثت‌پذیری برخی ژنوتیپ‌های گوجه سبز در شرایط اقلیمی کرج [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • توفیقی، زهرا بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]

ج

  • جباری، میترا مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • جعفری، اعظم کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • جوادی مجدد، داوود برآوردی از تشکیل میوه‌های بدشکل در تاکستان‌های کیوی‌فروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]

ح

  • حاج نجاری، حسن ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • حاجی وند، شکراله اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]

خ

  • خالدیان، محمدرضا اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی‏ اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • خوشحال سرمست، مصطفی بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]

د

  • دلفانی، کتایون تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • دهدار، بهرام ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگین‌شهر [دوره 8، شماره 2، 1402]

ر

  • رئیسی، طاهره برآوردی از تشکیل میوه‌های بدشکل در تاکستان‌های کیوی‌فروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • رئیسی، طاهره معرفی رقم جدید لایم‌ترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ‌ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • رازقی جدید، رقیه تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • ربیعی، ولی تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • ربیعی، ولی تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • رحمن زاده ایشکه، شیرین بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • رحیمی، وحید کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • رضوی، فرهنگ تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

ز

  • زین العابدینی، مهرشاد ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]

س

  • سعادتمند، سارا اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • سلیمانی، علی تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]

ش

  • شاهنظری، سمیه اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • شریفانی، مهدی بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • شریفانی، مهدی مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • شکری، غفار تاثیر محلول‌پاشی برگی با اسپرمیدین بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی انگور تحت تنش شوری [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • شکوهیان، علی اکبر بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفه‌دهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • شهابی، علی اصغر بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • شیرزاد، حبیب بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • شیری، محمد علی اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]

ص

  • صالحی ساردویی، علی بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • صدری، حمیده ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]

ع

  • عابدی، بهرام اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • عابدی قشلاقی، ابراهیم اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • عابدی قشلاقی، ابراهیم برآوردی از تشکیل میوه‌های بدشکل در تاکستان‌های کیوی‌فروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • عبادی، علی بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • عبدوسی، وحید بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • عدولی، بابک اثر هرس تابستانه بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • عزیزی یگانه، مهسا بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه توت فرنگی (Fragaria ×ananassa Duch.) رقم های سلوا و کاماروسا در بسترهای مختلف کشت بدون‌ خاک [دوره 8، شماره 1، 1402]

غ

  • غلام نژاد، جلال کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]

ف

  • فتاحی، محمد بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • فتاحی مقدم، جواد معرفی رقم جدید لایم‌ترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ‌ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • فتحی، مجتبی اثر ترکیبات مختلف بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در درختان فندق [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • فتوحی، رضا اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی‏ اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • فرخزاد، علیرضا تأثیر کاربرد ژل آلوئه‌ورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]
  • فرزام، ابراهیم برآوردی از تشکیل میوه‌های بدشکل در تاکستان‌های کیوی‌فروت رقم هایوارد و علل تشکیل آنها [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • فروزنده، الهام بررسی تنوع صفات مورفولوژیک برخی از جمعیت‌های سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) در مناطق مرکزی ایران [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • فلاحی، اسماعیل تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • فهیم، سمیه ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگین‌شهر [دوره 8، شماره 2، 1402]

ق

  • قاسم نژاد، محمود بررسی پاسخ‌های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان بیان ژن Ptcorp نارنگی ژاپنی و گریپ فروت رابی استار بر پایه نارنج به تنش سرما [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • قاسم نژاد، محمود اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی‏ اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • قرشی، ام البنین بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفه‌دهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • قلی یان، احمد تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • قنبری، علیرضا ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگین‌شهر [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • قوستا، یوبرت بررسی کارایی نانوامولسیون اسانس مرزه سهندی بر حفظ خواص کیفی و فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius subsp. sanctus) طی مرحله پس از برداشت [دوره 8، شماره 1، 1402]

ک

  • کاظمی، نوشین ارزیابی پیشرفته فنو-مرفو-پومولوژی 246 ژنوتیپ ناتنی سیب برای انتخاب ارقام بسیار زودرس و زودرس [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • کامران فر، جواد اثر محلول‌پاشی ترکیبات زیستی آمینوسورن و کیتوپلاس بر برخی ویژگی‌های هلو رقم آلبرتا [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • کیااشکوریان، معصومه معرفی رقم جدید لایم‌ترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ‌ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • کیوافر، سعیده اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی‏ اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]

گ

  • گلعین، بهروز تأثیر محلول‌پاشی برگی اسید جاسمونیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول تحت شرایط تنش خشکی [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 15-25]
  • گل محمدی، مرتضی معرفی رقم جدید لایم‌ترش پارس متحمل به بیماری جاروک بر اساس ارزیابی ‌ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و برخی عناصر معدنی [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • گوهری، غلامرضا تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]

م

  • محب الدینی، مهدی بررسی تاثیر کائولین و اتانول بر زمان شکوفه‌دهی بادام [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • محمدرضاخانی، سهیلا بررسی اثر محلول‏پاشی برگی قند مالتوز بر برخی خصوصیات رویشی و زایشی در درختان پسته رقم احمدآقایی (Pistacia Vera cv. Ahmad Aghaei) [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • محمدی، شهرام تاثیر دو پایه کوئینزA و زالزالک بر خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی "بِه" رقم محلی اصفهان [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • محمدی، ناصر کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • موسوی، امیر اثر کم آبیاری و پلیمرسوپرجاذب بر عملکرد، کیفیت و ترکیب عناصر غذایی میوه سیب رقم گرانی‏ اسمیت [دوره 8، شماره 2، 1402]

ن

  • ناصرآبادی، وحید کاربرد برخی اسانس ها و عصاره های گیاهی جهت افزایش کیفیت و عمر انبارمانی سیب رقم رد دلشیز [دوره 8، شماره 1، 1402]
  • نصر، فهیمه تأثیر تیمار ال-سیستئین بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌اکسیدانی میوه خرمالو طی انبار سرد [دوره 8، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • نوروزی، اسلام ارزیابی کمی و کیفی چند رقم تجاری پسته در شرایط منطقه مشگین‌شهر [دوره 8، شماره 2، 1402]

و

  • واعظی هریس، ساوه تأثیر کاربرد ژل آلوئه‌ورا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 8، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]

ی

  • یامچی، احد مطالعه بالادست ژن MYB10 در مسیر بیوسنتز آنتوسیانین سیب گوشت قرمز ایرانی به روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) [دوره 8، شماره 2، 1402]
  • یوسفی، زهرا تاثیر هرس بر شاخص‌های فتوسنتزی، صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و الگوی بیان برخی ژن‌های دخیل در متابولیسم فنل در زیتون رقم زرد [دوره 8، شماره 1، 1402]